Qui Som?

Unitat Docent de l’HTVC

L’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta és el centre sanitari de referència de les Terres de l’Ebre, amb una població aproximada de 200.000 persones. Està acreditat per a la docència des de 1979 i s’hi han anat incorporant gradualment diferents especialitats fins a arribar a les nou actuals.

Actualment s’hi formen especialistes en Anàlisis Clíniques, Anestesiologia i Reanimació, Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, Medicina Intensiva, Medicina Interna, Obstetrícia i Ginecologia i infermeria Obstetricoginecològica, Pediatria i Àrees Especifiques, i Radiodiagnòstic.

Disposa d’11 tutors, que vetllen per la formació i l’acompliment dels objectius docents. Aquests, com a principal figura de referència dels futurs especialistes, són un element fonamental del procés d’aprenentatge i es van renovant segons les necessitats docents i les avaluacions dels mateixos residents.

Així mateix, hi fan part de la seva formació els residents de la Unitat Docent de Medicina Familiar i Comunitària de les Terres de l’Ebre, a més dels de geriatria i infermeria geriàtrica de l’Hospital de la Santa Creu de Jesús-Tortosa.

D’altra banda, els residents fan les diferents rotacions previstes als programes formatius en diversos hospitals de referència, principalment, Vall d’Hebron, Bellvitge, Sant Joan de Déu, Santa Creu i Sant Pau, Joan XXIII, Trias i Pujol, Sant Joan de Reus, i Josep Trueta, mitjançant els acords de col·laboració docent corresponent.

L’Hospital ofereix una formació global i de qualitat, centrada sobretot en els residents i no en l’assistència, que al mateix temps reuneix tots els avantatges d’especialtzar-se en un hospital petit.

Organigrama

Comissió de Docència

Share This